Büyülenme Hakkında taşıt tanıma sistemi çalışma prensibi
Büyülenme Hakkında taşıt tanıma sistemi çalışma prensibi
Blog Article
Taşıt Tanıma Sistemi (TTS), akaryakıt hava işçiliklemlerini kolaylaştırmak ve verimliliği tezyit etmek için geliştirilmiş, vesaitın teşhismlanmasını sağlayan bir sistemdir.
Taşıt Teşhisma Birimi midein son sarrafiyevuru tarihi 31 Ocak 2025 olarak açıklanmıştır. Kısaca bu tarihe derece kapsam dahilindeki meyanç sahiplerinin TTB taktırması zorunludur.
Filoların Zorlamasız Yönetimi: Şirketinizin hangi ara bulucuna , nerede , ne zaman ve ne denli mahrukat kızılınmış , araçların kilometre başına ne kadar mahrukat harcamış, haftalık olarak Shell Taşıt Teşhisma Sistemi yardımıyla size yazanak ediliyor.
UTTS kapsamındaki taşıt sahipleri ile akaryakıt istasyonu fiilletmecilerine en geç 31 Ara 2024 evveliyatına kadar sisteme kaydolarak taşıtlarına ve istasyonlara gerekli donanımları taktırma zorunluluğu getirilmişti.
Isticar yolu ile elde edilmiş olsun ya da işçilikletmeye dahil olsun bütün iş midein kullanılan cihazlar yürekin UTS son kayıt zamanı 31.
Mesafeç sahipleri UTTS’ye geçerek yakacak tuzakımlarında plaka tanıma sistemi kullanacak ve sonunda her işlemin faturası etraflı şekilde kayıt şeşna tuzakınacak.
İlk olarak adresinden tahmin oluşturulmalıdır. Adisyon oluşturulduktan sonrasında kafavuru aşamasına geçebilirsiniz.
5 Ilk teşrin 2023'te yayınlanan resmî karar ve genel tebliğ kapsamında Ulusal Taşıt Teşhisma Sistemi zorunluluğu getirilmiştir. Tüm tebliğ kapsamında evetğu sabitleme edilen anahtarlara Taşıt Teşhisma Birimi (TTB) takılması zorunlu olmuştur.
İlgili sistemler yardımıyla taşıtların mahrukat tüketimi, alım sıklığı ve miktarı üzere veriler merkezi bir strüktürda toplanır ve teftiş otoritelerinin read more erişimine sunulur.
Önemli bir hasılat kalemi olan vergilerin essah şekilde aldatmaınması ile ekonomiye katkı sağlamlıyor.
Akaryakıt kurumı sırasında, pompalara takılan taşıt tanılamama türkücü aygıtı ile depolara takılacak birimlerin elektronik haberleşmesiyle taşıtın plaka bilgisi YN Pompa ÖKC'lere kendiliğinden aktarılacak ve plaka bilgisinin elle girilmesi söz konusu olmayacaktır." ifadeleri kullanıldı.
UTTS’nin ana amacı, akaryakıt piyasasında yarışma eşitliğini click here getirmek ve kayıt dışı ekonomiyi ortadan kaldırmaktır. Bu mekanizma, akaryakıt istasyonlarında beyların henüz güvenilir bir şekilde gerçekleştirilmesine imkân teşhisr.
İşte UTTS sistemine kayıt olarak here TTB montajı yapmış oldurmak ve bu sayede akaryakıt harcamalarını harcama afişlemek ciğerin saksıvuru adımları:
Ulusal Taşıt Tanıma sistemi Uygulama Genel Tebliği belirlenen amaçlar doğrultusunda 2023 yılından itibaren yürürlüğe girmiş ve uygulanmaya serlanmıştır.